Århus Vand

Innovative tanker og partnerskab er nøglen til samarbejde

Aarhus Vand DNA er netop Innovation og partnerskaber. En moderne platform som Tellis e-Procurement, understøtter processen helt fra bunden.
Case

En masse funktioner som kunden har efterspurgt i lang tid, ser nu ud til at blive indfriet. Det skaber grobund for endnu mere innovation. 

Aarhus Vand A/S valgte Tellis som deres fremtidige løsning. Fagleder for Indkøb, Christoffer B. H. W. Larsen udtaler: “Aarhus Vand har i løbet af 2022 undersøgt markedet for indkøbs- og kontraktstyringssystemer. Valget faldt på løsningen fra Intellis. Ud over fokus på en e-handelsløsning der fungerer og er indbydende, har der specielt været fokus på den kontraktstyringsmæssige understøttelse i løsningen.”

Stig Larsen fra Intellis A/S udtaler: Jeg er svært begejstret for at Aarhus Vand valgte vores helt nye løsning Tellis. Jeg har altid haft stor respekt for Aarhus Vand A/S som virksomhed. De er yderst professionelle, og bæredygtighed er et nøgleord i deres tilgang til det daglige arbejde med innovative løsninger indenfor forsyningsbranchen. Det går hånd i hånd med Intellis A/S nye platform som f.eks. introducerer bæredygtighed som et nytænkende modul.

Fagleder for Indkøb, Christoffer B. H. W. Larsen fortsætter: “Det er vores opfattelse at systemet tilbyder flere gode funktioner, som Aarhus Vand A/S har efterspurgt gennem længere tid, fx segmentering, der kan understøtte at vi kan arbejde endnu mere systematisk og effektivt med vores indkøbsaftaler.”

Resultater

  • Segmenteringen kan understøtte netop det område man ønsker at sætte fokus på
  • Indbydende brugerflade gør det nemmere at overbevise brugerne
  • Innovative tanker skaber dialog med slutbrugeren
Stig Larsen
COO, Intellis