Fredensborg Kommune

Segmentering af kontrakter er vejen frem

Kontraktstyringskoncept som bygger på segmentering, er altafgørende for at få det komplette overblik.
Case

Et fælles samarbejde imellem Fredensborg Kommune og Intellis, baner vejen for at kontraktstyring bliver endnu mere automatiseret og sætter dermed strøm til Fredensborg Kommunes tanker.

At få Fredensborg Kommune med ombord er noget helt særligt for Intellis A/S. Vi har en mangeårig historik med Fredensborg og er derfor utrolig stolte over, at de vælger vores løsning Tellis. Vi glæder os ekstremt meget til at fortsætte det gode samarbejde, som vi har haft i vores tidligere virksomhed. Vi kalder det nye samarbejde Fredensborg Kommune 2.0.

Chefindkøber, Jennifer Brethvad udtaler: I Fredensborg Kommune glæder vi os meget til at tage det nye system, Tellis, fra Intellis A/S i brug. Særligt ønsker vi en løsning, som understøtter Fredensborg Kommunes kontraktstyringskoncept og segmenteringsmodel. Det er vi nu sikre på at få, da Intellis har udviklet en løsning, som tager udgangspunkt i Fredensborg Kommunes koncept.

Jennifer fortsætter: Vi kender personerne bag Intellis A/S og er slet ikke tvivl om, at løsningen de leverer, er svaret på det, som Fredensborg Kommune drømmer om at sætte strøm til. Vi er heller ikke i tvivl om, at kommunens mange indkøbere vil få gavn af en væsentligt forbedret e-handels platform, som vi hører både indeholder robotter, helt nye søgefunktioner og andre muligheder for en mere effektiviseret proces.


Resultater

  • Segmenteringen er en central rolle i kontraktstyringskonceptet
  • Manuelle arbejdsgange sættes i system og gøres fuldt elektroniske
  • Problemfri adgang til og deling af kontrakter – gemt sikkert
Stig Larsen
COO, Intellis