Kolding kommune

Et innovativt og overskueligt indkøbssystem

Intellis har indgået kontrakt med Kolding Kommune på den samlede e-Procurement platform Tellis, som indeholder både kontraktstyring, katalogstyring, e-handelsmodul, bæredygtighedsmodul og meget mere.
Case

Udvikling og vedligeholdelse af indkøbsløsning man kender fra privaten

Kolding Kommune ønskede en god samarbejdspartner som man kunne sparre med, og samtidig være løsningsorienterede i fællesskab.

Indkøbsafdelingen i Kolding Kommune sætter ord på deres valg af leverandør: Vi ser Intellis A/S som en god samarbejdspartner, der kan hjælpe os med at give Kolding Kommunes indkøbere de bedst mulige forudsætninger for at kunne løse deres indkøbsopgaver. Indkøbssystemet er intuitivt og overskueligt, samt indeholder funktioner, vi kender i privaten.

Søren Iversen, COO i Intellis fortsætter: Kolding Kommune er allerede langt fremme med både kontraktstyring og e-handel, og de sætter derfor høje krav til selve systemunderstøttelsen. Med vores løsning Tellis er vi sikre på, at både indkøbsafdelingen og alle brugere i Kolding Kommune får endnu mere tid til deres kerneopgaver.

Resultater

  • Nemmere søgefunktion til brugerne
  • Mulighed for at arbejde med flere kurve på tværs
  • Dialog med brugerne i en fælles løsning
  • Overblik over bæredygtighed på tværs af områder
Søren Iversen, CEO
Søren Iversen
CEO, Intellis