Intellis lancerede en helt ny platform for e-handel og kontraktstyring, som giver kunden et fuldt digitalt flow

Som de første i Danmark indgik Vejen Kommune kontrakt med Intellis om den nye platform Tellis. Det betyder fuldt digitalt flow, når deres mange brugere dagligt benytter løsningen til indkøb, kontering, varemodtagelse og betaling.

“Høj performance er en fornøjelse. Men i bund og grund handler det mere om brugertilfredshed, overblik og intuitive processer og flow i løsningen. Det har vi i dag, og det kommer vi til at toppe med Tellis i 2023.”

Martin Larsen, Teamkoordinator

Stig Larsen, COO i Intellis fortsætter: Alle medarbejdere i Intellis er simpelthen så stolte over at Vejen Kommune  – Danmarks mest erhvervsvenlige kommune, blev så begejstret for vores spritnye løsning, som desuden er udviklet helt fra bunden med den allerseneste teknologi, at de nu som den første kommune i Danmark, indgår kontrakt på vores platform Tellis.

Resultater

Et fælles samarbejde imellem Fredensborg Kommune og Intellis, baner vejen for at kontraktstyring bliver endnu mere automatiseret og sætter dermed strøm til Fredensborg Kommunes tanker.

At få Fredensborg Kommune med ombord er noget helt særligt for Intellis A/S. Vi har en mangeårig historik sammen med Fredensborg, og er derfor utrolig stolte over at de vælger vores løsning Tellis. Vi glæder os ekstremt meget til at fortsætte det gode samarbejde, som vi har haft i vores tidligere virksomhed. Vi kalder det nye samarbejde Fredensborg Kommune 2.0.

Chefindkøber, Jennifer Brethvad udtaler: I Fredensborg Kommune glæder vi os meget til at tage det nye system, Tellis, fra Intellis A/S i brug. Særligt ønsker vi en løsning, som understøtter Fredensborg Kommunes kontraktstyringskoncept og segmenteringsmodel. Det er vi nu sikre på at få, da Intellis har udviklet en løsning, som tager udgangspunkt i Fredensborg Kommunes koncept.

Jennifer fortsætter: Vi kender personerne bag Intellis A/S og er slet ikke tvivl om, at løsningen de leverer, er svaret på det, som Fredensborg Kommune drømmer om at sætte strøm til. Vi er heller ikke i tvivl om, at kommunens mange indkøbere vil få gavn af en væsentligt forbedret e-handels platform, som vi hører både indeholder robotter, helt nye søgefunktioner og andre muligheder for en mere effektiviseret proces.


Resultater

Igennem mange år har personerne bag Intellis haft ansvar for at udvikle og vedligeholde e-handelsløsninger

Tellis er løsningen til alle brugere i Varde Kommune, og understøtter den elektroniske proces som er hverdag for kommunens ansatte. Det er en udfordring at have en nem og enkel applikation til e-handel, og som samtidig understøtter hele processen fra varekøb til betaling af faktura.

“Vi er glade for, at de er på banen igen, og vi har tillid til, at de kan, fordi det har vi set før. De har været rigtig fleksible i forhold til, at vi kan få opfyldt de ønsker vi har, og været lyttende omkring det”

Lisbeth Kohls Jensen, Chef for Indkøb, Forsikring & Regnskab

Løsningen understøtter fuldt ud den elektroniske proces, både i forhold til styring af kommunens kontrakter, men i endnu højere grad at brugerne skal købe varer til den rigtige pris og den rigtige kvalitet.

Resultater

Digital understøttelse er vigtigt når man uddanner lærere, pædagoger, sygeplejersker, ingeniører, fysioterapeuter, designere og mange flere.

En platform som Tellis Kontraktstyring giver det overblik som VIA University College har behov for.

Portalen gør det muligt for brugerne og Contract Managers at finde oplysninger og at kommunikere med hinanden på en struktureret måde. Den giver adgang til vigtige oplysninger omkring kontraktens levetid, forbrug og ikke mindst hvilke indsatser man skal være opmærksom på i fremtiden.

Bæredygtighed er også en del af kontraktens livscyklus, hvorfor det indbyggede modul til at registrere og følge op på bæredygtighed, bliver en ny måde for VIA University College at arbejde på.0

Resultater

En masse funktioner som kunden har efterspurgt i lang tid, ser nu ud til at blive indfriet. Det skaber grobund for endnu mere innovation. 

Aarhus Vand A/S valgte Tellis som deres fremtidige løsning. Fagleder for Indkøb, Christoffer B. H. W. Larsen udtaler: “Aarhus Vand har i løbet af 2022 undersøgt markedet for indkøbs- og kontraktstyringssystemer. Valget faldt på løsningen fra Intellis. Ud over fokus på en e-handelsløsning der fungerer og er indbydende, har der specielt været fokus på den kontraktstyringsmæssige understøttelse i løsningen.”

Stig Larsen fra Intellis A/S udtaler: Jeg er svært begejstret for at Aarhus Vand valgte vores helt nye løsning Tellis. Jeg har altid haft stor respekt for Aarhus Vand A/S som virksomhed. De er yderst professionelle, og bæredygtighed er et nøgleord i deres tilgang til det daglige arbejde med innovative løsninger indenfor forsyningsbranchen. Det går hånd i hånd med Intellis A/S nye platform som f.eks. introducerer bæredygtighed som et nytænkende modul.

Fagleder for Indkøb, Christoffer B. H. W. Larsen fortsætter: “Det er vores opfattelse at systemet tilbyder flere gode funktioner, som Aarhus Vand A/S har efterspurgt gennem længere tid, fx segmentering, der kan understøtte at vi kan arbejde endnu mere systematisk og effektivt med vores indkøbsaftaler.”

Resultater

Dette er blot første skridt på en integrationsrejse, hvor vi fremover sikrer, at de detaljerede kontrakt- og katalogdata integreres

Sammen med Konsido ApS deler vi i Intellis ambitionen om at sikre, at offentlige og private virksomheder kan drage nytte af øget automatisering, forenklede arbejdsgange og træffe bedre beslutninger baseret på en bedre indsigt i forhold til forbrugsadfærd og forbrugsmønstre generelt. En afgørende forudsætning for at opnå denne forbedrede indsigt er, at samtlige forbrugsdata (repræsenteret ved fakturaer) kategoriseres detaljeret og korrekt i en række meningsfulde og forretningsrelevante forbrugskategorier.

Thomas Schultz, CEO i Konsido: ”UNSPSC har i mange år været en standard i forhold til kategorisering af fakturadata, men vores nuværende kunder har netop tilvalgt Konsido, fordi UNSPSC ikke længere understøtter de forretningsmæssige analysebehov, de oplever. Selvfølgelig vil UNSPSC leve videre, men jeg er stolt over, at Intellis som første leverandør af indkøbs- og kontraktstyringsværktøjer nu har fremtidssikret deres systemer ved at indbygge Konsido1000-kategoristrukturen i deres løsninger.”

Søren Iversen, CEO i Intellis: ”Bæredygtighed er et af de helt store temaer i vores nye Tellis e-Procurement løsning. Kan vi berige vores kunders data med endnu mere viden og dermed stille disse data til rådighed for løsningen fra Konsido, og samtidig modtage data den anden vej, er det et stort win-win for vores fælles kunder. Åbenhed og integration er Intellis’ kerneværdier, når det kommer til at give kunden de bedste muligheder.”

Resultater

At udvikle en løsning som lever op til kundens ønsker, har været en spændende rejse. Hemmeligheden er at den rejse aldrig stopper.

Høje-Taastrup kommune har en ekstrem høj ambition til e-handel. De vil have minimeret antallet af fysiske køb i butikker, de vil have minimeret antallet af faktureringer, men i stedet skal brugerne ind og handle elektronisk. Derfor ønskede de et e-handelssystem der virker.

“Det at der er indbygget risikovurderinger i kontrakterne og bæredygtighed. Det er meget vigtigt at vi kan se hvad for nogle kontrakter der lever op til hvilke verdensmål. Det er noget af det der har tændt os i forhold til Intellis kontraktstyringssystem.”

Lars Dyreborg-Gunslev, Indkøbschef

Fordi Intellis har en anden tilgang til udvikling, er der større sandsynlighed for at man kan opnå en mere dynamisk udveksling af data mellem den offentlige organisations analysesystem og kontraktstyring, e-handel og økonomisystem. På denne måde bindes tingene sammen og der opstår et bedre flow af data imellem.

Høje-Taastrup fortæller om overvejelserne

Jan Hansen, Udbudskonsulent udtaler: Intellis er meget fremme i skoene i forhold til udvikling af e-handel. De har meget fokus på, at det skal være en god oplevelse at anvende deres system, men også at være i kontakt med virksomheden bag løsningen, og det må jeg sige at det har de til fulde levet op til igennem årene. Intellis har nogle langt mere progressive tanker om udvikling af løsninger. Det vi har set som ligger i løsningen Tellis, i forhold til kontraktstyring, er fantastisk godt og kan sige at der går vi lige et par trin op ad stigen, i forhold til at få gjort kontrakterne levende og få dem ud til brugerne, men også at vi som kommune får bedre mulighed for at få automatiseret al opfølgning på mange flere dele af hvad en sådan kontrakt indeholder.

Resultater

Et samarbejde bygger på tillid. En god løsning bygger på moderne teknologi. Begge dele understøttes i Tellis e-Procurement platformen

Moderne teknologi er afgørende for at få en organisation digitalt omstillingsparat. Ringkøbing-Skjern Kommune ønsker en ny generationsløsning. Jane Eichenwald Henriksen, Økonomichef udtaler: “Vi har brug for at brugerne ude i den anden ende kan købe de rigtige ting på en let måde, som er let tilgængelig. Der synes jeg bare at Tellis det slog kegler.

“Når jeg ved at Søren Iversen og Stig Larsen fra Intellis har haft med vores tidligere løsning at gøre, har det været enormt værdifuldt, og gjort at jeg har haft tillid til det på trods af at det var nyt.”

Jane Eichenwald Henriksen, Økonomichef

Jane fortsætter: Nu får vi mulighed for at komme ud og vise et nyt generationssystem. Noget der er mere moderne end det vi kommer fra, og vi får mulighed for at introducere alle brugerne til hvordan de kan købe ind og søge på den smarte måde, sådan at det ikke skal være det, der er forhindringen i forhold til at e-handle.

Britta Nørgaard, Udbudskonsulent: Gode mennesker, glade mennesker, god til dialog og kundevenlige. Der er ikke langt fra idé til udførelse. Det er gået meget smidigt og nemt.  Herovre kalder vi det stanniol og i København kalder man det alufolie. Men det er der ikke særlig mange af vores brugere der vidste. Her kan søgemaskinen alligevel hjælpe brugeren med at finde varen. Vi skal være mere bæredygtige og miljøbevidste, og det kan vi meget nemmere finde i Tellis.

Resultater

Udvikling og vedligeholdelse af indkøbsløsning man kender fra privaten

Kolding Kommune ønskede en god samarbejdspartner som man kunne sparre med, og samtidig være løsningsorienterede i fællesskab.

Indkøbsafdelingen i Kolding Kommune sætter ord på deres valg af leverandør: Vi ser Intellis A/S som en god samarbejdspartner, der kan hjælpe os med at give Kolding Kommunes indkøbere de bedst mulige forudsætninger for at kunne løse deres indkøbsopgaver. Indkøbssystemet er intuitivt og overskueligt, og indeholder funktioner vi kender i privaten.

Søren Iversen, COO i Intellis fortsætter: Kolding Kommune er allerede langt fremme med både kontraktstyring og e-handel, og de sætter derfor høje krav til selve systemunderstøttelsen. Med vores løsning Tellis er vi sikre på, at både indkøbsafdelingen og alle brugere i Kolding Kommune får endnu mere tid til deres kerneopgaver.

Resultater