Vi inviterer hver gang nye og spændende gæster ind i studiet. Bliv inspireret, lær noget nyt og få et godt grin med på vejen, når du lytter til Intellis Taler Tech

Vi brænder for digital transformation og har gjort det i mere end 20 år. Hos os er softwareudvikling en livsstil og ledelsen af IT-projekter en del af vores dna. Nu er vi startet forfra og vil gøre det helt anderledes.

Vi har lavet podcasten Intellis Taler Tach for at give noget tilbage – en masse års erfaring, høje ambitioner om, at Danmark skal være et forgangsland, når det handler om bæredygtig og digital transformation. Podcasten her skal inspirere og give viden videre til dig, der elsker Tech.

Du kan lytte til Intellis Taler Tech ved at klikke på din yndlings podcast-tjeneste

 

Apple Podcast

Podimo

Spotify

Google

I podcasten inviterer Søren Iversen, CEO og Stig Larsen, COO eksperter og fagpersoner i studiet til en snak om Tech-tendenser, Tech-erfaringer og alt andet Tech derimellem.

I Intellis Taler Tech berører vi alt det, vi brænder for

I Intellis Taler Tech får du inspiration, nyeste viden og trends inden for Tech – derudover et godt grin. Vi berører alt lige fra motorsportens kongeklasse Formel 1, hvor intelligent software er en stor del af udviklingen i forhold til fart, men også at udvikle bilerne til at være mere bæredygtige. Vi taler om de politiske initiativer, muligheder og udfordringer, der rammer det offentlige og det private, når ambitionen er, at Danmark skal være et digitalt foregangsland  – hvad kan branchedirektøren for hele den digitale branche i Danmark mon fortælle? Og meget mere…