Se, hvordan et samarbejde med Kevin Magnussen kan give dig et indblik i en højteknologisk verden hvor samarbejde og gennemtænkte beslutninger er nøgleord.

Et partnerskab til gavn for både kunder og forretningen

I 2022 mødte Intellis Kevin Magnussen til sæsonens sidste Formel 1-løb i Abu Dhabi. Dette skulle blive startskuddet til et årelangt partnerskab mellem Danmarks bedste Formel 1-kører og en af de absolutte frontløbere inden for e-procurement på det danske marked; Intellis A/S.

Et partnerskab bygget på fælles interesser inden for tech, innovation og iværksætteri.

Vores førsteprioritet er at imødekomme vores kunders voksende krav og behov, og vi er fast besluttet på at sikre, at Danmark og resten af Skandinavien ved, at vi kæmper for vores kunder. Derfor forsøger vi kontinuerligt at finde utraditionelle måder at kommunikere med vores kunder og synliggøre os på markedet, hvilket partnerskabet med Kevin Magnussen bidrager til.

Kevin Magnussen er mere end Formel 1

Selvom Formel 1 har været Kevins store drøm siden han var en lille dreng, og at han i 2022 opnåede målet om en pole position, så gemmer der sig mere under overfladen. Det kræver ekstremt hårdt arbejde at nå så langt. Udover talent og disciplin, så kræver det også struktur, viljestyrke og et ambitiøst mindset. Kvaliteter der går på tværs af professioner – og er dermed kvaliteter, vi kan genkende og værdsætter i Intellis.

Kevin Magnussen er gennem vores partnerskab blevet en stærk ambassadør for Intellis, både i form af at han repræsenterer en utrolig innovativ verden og bærer Intellis-logoet med stolthed, men samtidig også grundet de menneskelige kompetencer og perspektiver, han bringer med sig, når han deltager til kundearrangementer, samt når han gæster vores podcast Intellis Taler Tech.