Se, hvordan et samarbejde med Kevin Magnussen kan give dig et indblik i en højteknologisk verden hvor samarbejde og gennemtænkte beslutninger er nøgleord.

Et partnerskab til gavn for både kunder og forretningen

Med dette nye initiativ møder vi vores kunder såvel som potentielle nye kunder, på en helt ny måde, udtaler Stig Larsen, Intellis COO & CO-Founder. “At give kunderne mulighed for at møde Kevin Magnussen online under en løbsweekend, for at høre Kevins taktik og strategi, og timer senere ser vi ham på TV udføre det, vi har talt om. Eller lade vores kunder møde Kevin Magnussen til et af vores fysiske event i Danmark, er helt exceptionelt.”

Vi vil fortsætte med at udfordre os selv for at imødekomme kundernes voksende krav og behov, og vi er fast besluttet på at sikre, at Danmark og resten af Skandinavien ved det. Det er derfor, vi hele tiden forsøger at finde utraditionelle veje til vores kunder og nu slå os sammen med Kevin Magnussen.

Kevin Magnussens F1 rejse har inspireret mange andre

Formel 1 har været Kevins drøm siden han var en lille dreng. Nu har han opnået målet, og han lavede sin første pole position til Brasiliens F1 Grand Prix i 2022. Det kræver ekstremt hårdt arbejde at nå så langt og komme igennem nåleøjet til motorsportens kongeklasse: Formel 1.

Intellis’ egen Stig Larsen havde en drøm om at køre Formel 3, og nu kører Stig den Italienske Formel 3 serie – selvfølgelig inspireret af Kevin Magnussen.