Alle nyheder > 11. apr 2023

Intellis på inspirationstur til Saudi Arabien med Kevin Magnussen

Hos Intellis arbejder vi konstant på videreudvikling og optimering af vores løsninger, fordi der hele tiden opstår nye muligheder med teknologien og intelligent software. Derfor søger vi også inspiration mange forskellige steder for at kunne skabe nye og banebrydende løsninger. Vi lader os inspirere der, hvor Tech-løsninger spiller en afgørende rolle. Og det gør det blandt andet i motorsportens verden.

Netop derfor var vores COO Stig Larsen med på sidelinjen, da Kevin Magnussen kørte Formel 1 i Saudi Arabien den 16.-19. marts.

“Det var helt vildt at være med på sidelinjen både grundet min personlige interesse, men mest af alt, fordi jeg fik indblik i, hvordan team spirit, fælles mål og lysten til at drive projektet fremad virkelig er nøglen til succes. Og det er noget, som vi tager til os i Intellis både internt i virksomheden, men i særdeleshed også overfor vores kunder, da de er en vigtig del af vores succes,” udtaler Stig Larsen, COO hos Intellis.

Turen gav inspiration og faglige inputs til, hvordan vi videre kan arbejde med vores løsninger, men også hvordan vi fortsætter som et team i virksomheden.

Stig fortæller videre: “For at skabe banebrydende løsninger, der tænker udover normalen og skaber udvikling, så må man også finde inspiration nogle alternative steder. Og derfor er Formel 1, og den måde som de benytter intelligent software på, interessant. Det er nemlig en stor del af ræset, bilerne og måden at udvikle konceptet til en mere bæredygtig sport.”

Stig havde kufferten fyldt med inspiration, da han kom hjem til Danmark. Blandt andet disse take aways:

  • Fokus på at være løsningsorienteret, når tingene ikke går som planlagt
  • Arbejde målrettet med at finde den rigtige løsning
  • Være bevidst om, at udefrakommende faktorer kan spille en afgørende rolle både positivt og negativt
  • Altid være positiv overfor medarbejdere og gæster

Hvis du er mere nysgerrig omkring vores strategiske partnerskab med Kevin Magnussen, så følg os på Instagram, hvor vi løbende poster nyt indhold.

FØLG OS PÅ INSTAGRAM