Alle nyheder > 13. feb 2023

Intellis A/S indgår partnerskab med Kevin Magnussen

Intellis A/S, en førende IT-virksomhed inden for Digital Procurement i offentlige og private virksomheder i Danmark og Skandinavien, annoncerer i dag et strategisk samarbejde med Formel 1-køreren Kevin Magnussen.

København, 13. februar 2023: “Jeg er meget begejstret over at teame op med Intellis,” udtaler Kevin Magnussen, Formel 1-kører hos Haas F1 Team, om det nye samarbejde. “Det er en banebrydende dansk teknologivirksomhed, som er i gang med at revolutionere måden, der drives forretning på. Som racerkører kender jeg til vigtigheden af at have de rigtige værktøjer og den smarteste teknologi til at præstere på højeste niveau. Sammen med Intellis vil vi bringe det samme niveau af effektivitet og innovation til markedet for Digital Procurement. Jeg er virkelig spændt på at se, hvad vi kan opnå.”

Kevin Magnussen, Formel 1-kører

Med den nye aftale bliver Intellis A/S i 2023 officiel sponsor af Kevin Magnussen, den mest succesfulde danske racerkører i Formel 1. Verdensmesterskabet i Formel 1 er den mest prestigefyldte og populære motorsportsserie med et globalt publikum på mere end 500 millioner fans. Kevin Magnussen vil være en central del af Intellis’ aktiviteter i 2023.

Intellis blev grundlagt af to tidligere ejere af en succesfuld IT-virksomhed, som i 2020 blev solgt til en norsk koncern. “Vi er en tech-virksomhed, som på rekordtid har udviklet sig til at blive en førende spiller inden for udviklingen af brugervenlige og smarte Procurement-løsninger. På et grundlag af mange års erfaring, høj teamspirit og vores ærlighed er vi blevet en hurtigt voksende spiller inden for fine tech-innovation – og vi er kun lige begyndt,” udtaler Søren Iversen, CEO og Co-Founder, hos Intellis A/S.

“Den entusiasme, du mærker, når du møder Stig, Søren og resten af teamet hos Intellis er fascinerende. Jeg er glad og beæret over at få lov til at bidrage til virksomhedens ånd og hjælpe med til, at vi sammen når det fulde potentiale. Det er vores delte passion for innovation, som får os til at samarbejde mod fælles mål,” lyder det fra Kevin Magnussen. “Jeg ser frem til at lære Intellis bedre at kende og møde virksomhedens kunder.”

Kevin Magnussen, Formel 1-kører

“Ved at engagere os med Kevin Magnussen og Formel 1 kan vi række ud til vores eksisterende og potentielle kunder på helt nye og spændende måder,” fortæller Stig Larsen, COO og Co-Founder hos Intellis A/S. “At kunne give dem mulighed for at møde Kevin Magnussen online under en løbsweekend, lytte til Kevin, når han forklarer teamets taktikker og strategier, for så at se ham i Formel 1-bilen på TV få timer senere, er jo helt exceptionelt. Vi vil også gøre det muligt, helt eksklusivt, at møde Kevin Magnussen til et af vores events i Danmark.”

“Hos Intellis vil vi fortsætte med at udfordre os selv for at imødekomme kundernes voksende krav og behov, og vi er fast besluttet på at sikre, at Danmark og resten af Skandinavien ved det. Det er netop derfor, vi konstant forsøger at finde utraditionelle veje til at møde og engagere vores kunder,” slutter Stig Larsen.


Kontakt:
Kevin Magnussen
Rasmus Wendelboe, Partner Manager, [email protected], +45 2067 5181
Intellis A/S
Stig Larsen, COO and Co-Founder, [email protected], +45 2614 2828

Digital channels Intellis:
WEBSITE: INTELLIS.DK
INSTAGRAM: INTELLIS.DK
LINKEDIN: INTELLIS-A-S

Læs mere om samarbejdet med Kevin Magnussen

Samarbejdet med Kevin Magnussen i 2023 er et spændende tiltag som gavner både medarbejdere, nuværende kunder men også potentielle nye kunder. Vi glæder os til at dele oplevelserne sammen med jer alle sammen i 2023. Vil du vide mere om hvordan samarbejdet med Kevin Magnussen ser ud i 2023?

Læs mere her