Alle nyheder > 31. okt 2022

Kolding Kommune vælger at benytte vores seneste e-handelsløsning til alle brugere

Intellis har indgået kontrakt med Kolding Kommune på den samlede e-Procurement platform Tellis, som indeholder både kontraktstyring, katalogstyring, ehandelsmodul, dialogmodul, bæredygtighedsmodul og meget mere.


Både Kolding Kommune og Intellis er meget tilfredse med, at Kolding Kommune overgår til Intellis moderne IT-platform, som indeholder alle moduler, der er vigtige for at kontraktstyre og e-handle i hele kommune.

Indkøbsafdeling i Kolding Kommune ser frem til samarbejdet:

“Vi ser Intellis A/S som en god samarbejdspartner, der kan hjælpe os med at give Kolding Kommunes indkøbere de bedst mulige forudsætninger, for at kunne løse deres indkøbsopgaver. Indkøbssystemet er intuitivt og overskueligt – og indeholder funktioner vi kender i privaten.”

“Kolding Kommune er allerede langt fremme med både kontraktstyring og e-handel, og de sætter derfor høje krav til selve systemunderstøttelsen. Med vores løsning Tellis er vi sikre på at både indkøbsafdelingen, og alle brugere i Kolding Kommune, får endnu mere tid til deres kerneopgaver,” udtaler CEO, Søren Iversen, Intellis.

Er du nysgerrig på, hvad Tellis e-Procurement kan gøre for jeres organisation?

Send en mail til [email protected], så kommer vi gerne forbi og præsenterer vores løsning, vision og ikke mindst vores engagement for at hjælpe både offentlige og private virksomheder til effektivisering.