De store samfundsudfordringer løses i samarbejdet mellem det offentlige og private

Onsdag den 6. september afholdte vi vores første brugerkonference for alle kunder, samarbejdspartnere og interessenter. En dag, der var fyldt med spændende oplæg, sjove og underholdende indslag, erfaringsudveksling og videndeling med fokus på AI, kontraktstyring, bæredygtig E-handel, digitalisering, samt offentlig/privat samarbejde.

Vi har nedenfor samlet nogle af de gode pointer og erfaringer, som blev delt i dagens løb.

”Ifølge The American Lawyer tog det en advokat gennemsnitligt 92 minutter at gennemgå en kontrakt, hvor AI gjorde det på 26 sekunder. Advokaten identificerede 85% af kontraktens risici, mens AI scorede 94%,” sådan lød det blandt andet fra Head of Tranformation i Devoteam Pernille Stege Geil.

Pernille Stege Geil arbejder for at modne og optimere organisationer med afsæt i Contract Management, som kan sikre compliance og en sund bundlinje. Devoteam udfordrer hele tiden grænserne og skaber innovation inden for kontraktstyring.

”AI kan bruges som et værktøj – en assistent, der effektivt kan understøtte dig i dit juridiske arbejde. Vidste du f.eks., at Goldman Sachs vurderer, at 44% af det juridiske arbejdsfelt inden for kontraktstyring kan automatiseres.”

3 take aways fra Pernille:

“Brugerkonferencen er til for, at vi kan inspirere vores kunder, blive klogere sammen og udvikle Tellis løbende,” Søren Iversen, CEO hos Intellis.

Fredensborg Kommune holdte oplæg om strategisk kontraktstyring og udbud, som kommunen arbejder med. Jennifer Brethvad og Mette Vinther Korsgaard fra Fredensborg Kommune fortalte, hvordan kontraktstyring giver dem en tværgående, forretningsunderstøttende disciplin, som sikrer værdiskabelse, som gør, at de aktivt kan styre og segmentere leverandørrelationerne ensartet og effektivt. På den måde prioriteres der ressourcer til kontrakter, som skaber mest mulig værdi for kommunen.

3 take aways fra Fredensborg Kommune:

Bæredygtighed fylder en hel del hos kommunernes og deres indkøbsafdelinger, derfor havde vi også inviteret Thomas Schultz, CEO og Co-founder hos Konsido med op på scenen. Thomas arbejder nemlig til dagligt med indkøbsadfærd, mønstre, og hvordan kommunerne målrettet kan arbejde med det for at spare ressourcer.

2 take aways fra Konsido:

Rikke Hougaard Zeberg er til dagligt Direktør for Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur, så hun kom forbi for at give politisk insight ift. digitalisering og den grønne omstilling, hvor offentlige og privat organisationer samarbejder.

Det kræver, at vi etablerer de rigtige systemer, procedurer og kompetencer i vores myndigheder og virksomheder for at beskytte os mod cyberkriminalitet – som er den mest nutidige trussel.

4 take aways fra Rikke:

Tak til alle oplægsholderne både fra Devoteam, Konsido, Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur, SKI, Fredensborg Kommune, Varde Kommune, Odense Kommune, Ringkøbing-Skjern Kommune, Vejen Kommune, Kevin Magnussen, samt Maria Sloth fra GAIA Akademi og museum.

Tak for i år til alle, der deltog! Vi ses i 2024 til vores næste brugerkonference!

Vi sætter AI-teknologi, bæredygtighed og kontraktstyring i højsædet!

Erfaringsudveksling, videndeling, inspiration, hands-on tips og tricks. Devoteam, Konsido, SKI, Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur og Anders Lund Madsen. En masse spændende emner og oplæg med en masse spændende mennesker – det er noget af det, som du vil opleve til vores Brugerkonference i næste uge den 6. september.

Intellis glæder sig til at byde kunder, samarbejdspartnere og interessenter velkommen i Audi Fredericias fascinerende og indbydende omgivelser, når vi sætter AI-teknologi, bæredygtighed, kontraktstyring og E-handel i højsædet.

Dagen byder bl.a. på følgende emner:

Intelligent kontraktstyring med Tellis CM Robotten – Introduktion til maskinlæring og sprogteknologi

Hvis du endnu ikke har fået tilmeldt dig – eller din kollega, så er der få pladser tilbage. Tilmeld dig her.

Hvordan skaber vi et afbalanceret liv i Tech branchen, hvor stress, pres og workflow allerede er en del af branchen?

I tredje afsnit af Intellis Taler Tech har Søren og Stig inviteret Anders&Anders, samt Kevin Magnussen ind til en ærlig og personlig snak om stress, arbejdspres og prioritering af ens workflow og privatliv. Vi kommer helt tæt på supersportsudøveren Kevin Magnussen, og de to personligheder, der lever af at underholde.

Tredje afsnit af Intellis Taler Tech kommer vi helt tæt på nogle af menneskerne, der arbejder i Tech-branchen for at forstå, hvordan pres og stress pludselig kan snige sig ind på selv de bedste. Vi taler om, hvordan ansvar overfor ens familieliv og parforhold kan bane vejen til succes og et pres udover det sædvanlige.

“Jeg tror, det er vigtigt – alle kan nemlig blive ramt af det (stress). Men jeg tror, det er det der med at blive bombarderet fra alle sider af med forventninger – der er aldrig et helle. Dengang det skred for mig, der havde jeg heller ikke noget helle.”

Anders Lund Madsen, Intellis Taler Tech podcast

Podcasten blev optaget nede fra Grand Prix Hungarian, hvor Formel 1-køreren Kevin Magnussen kørte race. Intellis A/S er personlig sponsor for Kevin Magnussen og er derfor med på sidelinjen til udvalgte races i 2023-sæsonens løb. Denne gang havde Søren og Stig inviteret Anders Breinholt og Anders Lund Madsen med ned til i motorstøj, KM20 garagen og til sus i maven. Det blev ”en oplevelse for livet,” som Anders Breinholt så fint beskrev det i Anders&Anders podcast og Intellis Taler Tech.

“Det kunne sammenlignes med en blodstyrtning – hvor jeg ikke som sådan falder om rent fysisk og ligger i gulvet – men alt blod forsvinder fra min krop.”

Anders Breinholt, Intellis Taler Tech podcast

Podcasten er til dig, der interesser dig for Tech-branchen, motorsport og personlig udvikling – den giver dig perspektiver på livet og arbejdslivet, hvor du kan høre Anders Breinholt, Anders Lund Madsen og Kevin Magnussen dele ud af personlige erfaringer med pres, stres, workflow og privatliv. Derudover fortæller Intellis’ egen ledelse også, hvordan et arbejdspres kan påvirke ens forventninger og forhåbninger for ens livsværk.

Du kan høre podcasten, hvor du normalt finder din podcast. Klik på din favorittjeneste nedenfor:

Læs, hvordan dansk teknologivirksomhed revolutionerer med nye IT-værktøjer (intellis.dk)

Tellis er blevet godkendt som varemærke

Det er med stor fornøjelse, at vi kan offentliggøre, at Tellis er blevet godkendt og registreret som varemærke i Danmark.

Det er Patent- og varemærkestyrelsen, som foretager godkendelserne og registreringerne. En godkendt varemærkeregistrering holder i 10 år, hvorefter den kan fornyes.

Intellis har valgt at søge om, at vores IT-system- og produkt, Tellis, får patent, så vi undgår at møde udfordringer ift. konkurrenter. Det giver både vores kunder, samarbejdspartnere og virksomheden en sikkerhed.

Du vil derfor nu finde det lille (R) på alle vores Tellis-logoer, som illustrerer varemærkeregistreringen.

“Det var en god nyhed, der landede i mailindbakken! Vi er rigtig glade for registreringen, da det er til gavn for kunder, samarbejdspartnere og Intellis som virksomhed. “

Søren Iversen, CEO Intellis

Nytænkning og fleksibilitet inden for offentlige indkøb

Offentlige indkøb står overfor en helt ny grad af udfordringer – samtidig skal de mange hensyn, der er i dag, balanceres via indkøb til det offentlige. Det er en kompleks hverdag at agere i når, der skal købes ind til det offentlige, fordi det drejer sig om hele 350 milliarder kroner årligt.

Mange af os står overfor denne komplekse hverdag både som ordregiver og leverandører, når vi taler om indkøbsaftaler. Netop derfor er temaet til IKA Årskonference 2023 at sætte fokus på bæredygtighed, fleksibilitet og adfærd som nogle af de områder, vi kan arbejde med.

Vi glæder os til at deltage på IKA Årskonference igen i år, hvor vi kan møde eksisterende samt nye potentielle kunder, derudover vil der også være masser af inspiration, ny viden og videndeling. Vi har vores egen stand midt i netværksområdet – vi er stand nummer 11. Her du kan høre meget mere om vores AI-løsninger, der kan understøtte din organisation inden for Contract Management, E-handel og bæredygtige indkøb.

Vi glæder os til at se dig på IKA Årskonference 2023!

Info boks

  • IKA er en forening af offentlige indkøbere.
  • Årskonferencen er et stort årligt event arrangeret af IKA. Dette års tema er “Den komplekse hverdag”, der refererer til samfundsudfordringer som også offentlige indkøbere, leverandører og samarbejdspartnere står overfor i hverdagen.
  • Lokation: Comfort Hotel Copenhagen Airport.
  • Tid: 28. og 29. september 2023

Intellis sammenkobler 5 fynske kommuner i fremtidssikret IT-løsning

Intellis er stolte over at kunne præsentere Fællesindkøb Fyn (FIF) som en del af Intellis-familien.

FIF har valgt, at Tellis’ e-Procurement er den rette overbygning til at effektivisere og udvikle forretningsområdet, og dermed varetage centraliserede opgaver på tværs af alle kommuner på én gang. Tellis-overbygningen giver FIF de rette værktøjer til kommunernes egen e-Procurement-løsning.

FIF er et strategisk samarbejde mellem kommunerne Nordfyn, Faaborg-Midtfyn, Nyborg, Kerteminde og Langeland. FIF har strategiske ambitioner og ønsker om en fremtidig udvikling af deres arbejdsgange og målsætninger særligt omhandlende indkøb, hvilket Tellis-løsningen understøtter.

“I FIF ønsker vi at hæve os endnu et niveau i forhold til kontraktstyring og vurderer, med udgangspunkt i de præsenterede funktionaliteter, at Intellis bedst understøtter vores strategiske ambitioner og ønsker til fremtidig udvikling.”

Sune Nancke, Kst. Indkøbs- og Udbudschef, Fællesindkøb Fyn

Intellis leverer en overbygning til FIF, der baner vejen for at flytte udviklingen til næste niveau. Både FIF og Intellis er begejstret for samarbejdet. Sune Nancke fortsætter:

“Vi forventer, at løsningen kan bidrage med flere automatiske arbejdsgange, og dermed frigøre tid til udvikling og realisering af fællesskabets målsætninger for professionelle indkøb som en del af kerneforretningen.”

Løsningen kan gavne de enkelte kommuner ved at bidrage med en mere effektiv og tidssvarende implementering af nye kontrakter, og dermed også en højere grad af gevinstrealisering i fællesskabets kommuner, samt bedre mulighed for segmentbaseret kontraktopfølgning.

Sune Nancke, Kst. Indkøbs- og Udbudschef, Fællesindkøb Fyn

FIF går i drift med Tellis-løsningen i 2023. Intellis ser frem til et godt samarbejde med FIF om den videre udvikling af Tellis-løsningen.

Når forskelligheder mødes, opstår der noget nyt og spændende

Intellis mødte kunstmaleren Maria Sloth og Randers’ borgmester den 24. april, da vi var forbi for at se det smukke maleri af FN’s 17 Verdensmål. Et maleri, som vi bød og vandt til Danmarks Indsamlingen den 4. februar.

Det var et spændende og livsbekræftende møde med Maria og de andre Outsider-kunstnere på GAIA museum, hvor snakken især drejede sig om social bæredygtighed.

Til Danmarks Indsamlingen bød og vandt Intellis flere aktiviteter heriblandt et maleri af de 17 Verdensmål malet af Maria Sloth Sørensen. Maria har Down Syndrom og bliver beskrevet som en kunstner, der er refleksiv, lidenskabelig, kreativ, intens, levende og stolt.

Marias kraftfulde og udtryksfulde kunst er en inspiration om at gøre noget anderledes og følge sin mavefornemmelse. Og det er faktisk også sådan, at Intellis som virksomhed er bygget op. Intellis er sat i verden, fordi vi har ambitioner og lidenskab omkring intelligent software – vi brænder for det. Derudover oplever vi selv tit kreative – og nogle gange lidt skæve – påfund, fordi vi er en virksomhed i vækst og stræber hver dag efter efter at udvikle os.

Derfor ville vi gerne støtte Marias kunst, samt GAIA Akademiets mission om at gøre kunst for alle uanset forskelligheder.

Hos Intellis er vi selv opmærksomme på forskelligheder, hvad angår vores medarbejdersammensætning.

“Vi arbejder for at skabe en virksomhed, der har fokus på at være inkluderende og diverse, fordi vi tror på, at det er dér de spændende, udviklende og sjove ting sker.”

Søren Iversen, CEO Intellis

Intellis er en virksomhed, der lever af at hjælpe især offentlige institutioner såsom kommunerne med deres daglige drift, og derfor er det også vigtigt for os at forstå, hvilke problematikker, de oplever. Vi finder også selv inspiration og gåpåmod andre steder fra, fordi på den måde kan vi være med til at udvikle nye og afgørende løsninger, der kan hjælpe til at arbejde mere effektivt og digitalt.

Se videoen for at få et indblik i Intellis besøg hos Randers Kommune og GAIA Akademi og GAIA museum.

Info boks

  • GAIA Museum Outsider Art blev grundlagt i Randers i 2022.
  • Det er et særligt museum med fokus på outsiderkunsten, også kaldet Art Brut.
  • Outsiderkunst er skabt af mennesker med fysiske, psykiske og/eller sociale handicap. Som den britiske kunstprofessor Roger Cardinals beskriver det: “Outsiderkunsten er et produkt af et autentisk skabelsesindstinkt. Den er fri for bevidst kunstfærdighed og har intet at gøre med akademiske standarder, men alt at gøre med lidenskab og lunefulde påfund.”
  • I forbindelse med museet ligger GAIA Akademi, som er atelier og kunstuddannelse, hvis formål er at understøtte kunstnernes arbejde og udvikling.

Intellis på inspirationstur til Saudi Arabien med Kevin Magnussen

Hos Intellis arbejder vi konstant på videreudvikling og optimering af vores løsninger, fordi der hele tiden opstår nye muligheder med teknologien og intelligent software. Derfor søger vi også inspiration mange forskellige steder for at kunne skabe nye og banebrydende løsninger. Vi lader os inspirere der, hvor Tech-løsninger spiller en afgørende rolle. Og det gør det blandt andet i motorsportens verden.

Netop derfor var vores COO Stig Larsen med på sidelinjen, da Kevin Magnussen kørte Formel 1 i Saudi Arabien den 16.-19. marts.

“Det var helt vildt at være med på sidelinjen både grundet min personlige interesse, men mest af alt, fordi jeg fik indblik i, hvordan team spirit, fælles mål og lysten til at drive projektet fremad virkelig er nøglen til succes. Og det er noget, som vi tager til os i Intellis både internt i virksomheden, men i særdeleshed også overfor vores kunder, da de er en vigtig del af vores succes,” udtaler Stig Larsen, COO hos Intellis.

Turen gav inspiration og faglige inputs til, hvordan vi videre kan arbejde med vores løsninger, men også hvordan vi fortsætter som et team i virksomheden.

Stig fortæller videre: “For at skabe banebrydende løsninger, der tænker udover normalen og skaber udvikling, så må man også finde inspiration nogle alternative steder. Og derfor er Formel 1, og den måde som de benytter intelligent software på, interessant. Det er nemlig en stor del af ræset, bilerne og måden at udvikle konceptet til en mere bæredygtig sport.”

Stig havde kufferten fyldt med inspiration, da han kom hjem til Danmark. Blandt andet disse take aways:

Hvis du er mere nysgerrig omkring vores strategiske partnerskab med Kevin Magnussen, så følg os på Instagram, hvor vi løbende poster nyt indhold.

FØLG OS PÅ INSTAGRAM

Intellis A/S indgår partnerskab med Kevin Magnussen

Intellis A/S, en førende IT-virksomhed inden for Digital Procurement i offentlige og private virksomheder i Danmark og Skandinavien, annoncerer i dag et strategisk samarbejde med Formel 1-køreren Kevin Magnussen.

København, 13. februar 2023: “Jeg er meget begejstret over at teame op med Intellis,” udtaler Kevin Magnussen, Formel 1-kører hos Haas F1 Team, om det nye samarbejde. “Det er en banebrydende dansk teknologivirksomhed, som er i gang med at revolutionere måden, der drives forretning på. Som racerkører kender jeg til vigtigheden af at have de rigtige værktøjer og den smarteste teknologi til at præstere på højeste niveau. Sammen med Intellis vil vi bringe det samme niveau af effektivitet og innovation til markedet for Digital Procurement. Jeg er virkelig spændt på at se, hvad vi kan opnå.”

Kevin Magnussen, Formel 1-kører

Med den nye aftale bliver Intellis A/S i 2023 officiel sponsor af Kevin Magnussen, den mest succesfulde danske racerkører i Formel 1. Verdensmesterskabet i Formel 1 er den mest prestigefyldte og populære motorsportsserie med et globalt publikum på mere end 500 millioner fans. Kevin Magnussen vil være en central del af Intellis’ aktiviteter i 2023.

Intellis blev grundlagt af to tidligere ejere af en succesfuld IT-virksomhed, som i 2020 blev solgt til en norsk koncern. “Vi er en tech-virksomhed, som på rekordtid har udviklet sig til at blive en førende spiller inden for udviklingen af brugervenlige og smarte Procurement-løsninger. På et grundlag af mange års erfaring, høj teamspirit og vores ærlighed er vi blevet en hurtigt voksende spiller inden for fine tech-innovation – og vi er kun lige begyndt,” udtaler Søren Iversen, CEO og Co-Founder, hos Intellis A/S.

“Den entusiasme, du mærker, når du møder Stig, Søren og resten af teamet hos Intellis er fascinerende. Jeg er glad og beæret over at få lov til at bidrage til virksomhedens ånd og hjælpe med til, at vi sammen når det fulde potentiale. Det er vores delte passion for innovation, som får os til at samarbejde mod fælles mål,” lyder det fra Kevin Magnussen. “Jeg ser frem til at lære Intellis bedre at kende og møde virksomhedens kunder.”

Kevin Magnussen, Formel 1-kører

“Ved at engagere os med Kevin Magnussen og Formel 1 kan vi række ud til vores eksisterende og potentielle kunder på helt nye og spændende måder,” fortæller Stig Larsen, COO og Co-Founder hos Intellis A/S. “At kunne give dem mulighed for at møde Kevin Magnussen online under en løbsweekend, lytte til Kevin, når han forklarer teamets taktikker og strategier, for så at se ham i Formel 1-bilen på TV få timer senere, er jo helt exceptionelt. Vi vil også gøre det muligt, helt eksklusivt, at møde Kevin Magnussen til et af vores events i Danmark.”

“Hos Intellis vil vi fortsætte med at udfordre os selv for at imødekomme kundernes voksende krav og behov, og vi er fast besluttet på at sikre, at Danmark og resten af Skandinavien ved det. Det er netop derfor, vi konstant forsøger at finde utraditionelle veje til at møde og engagere vores kunder,” slutter Stig Larsen.


Kontakt:
Kevin Magnussen
Rasmus Wendelboe, Partner Manager, [email protected], +45 2067 5181
Intellis A/S
Stig Larsen, COO and Co-Founder, [email protected], +45 2614 2828

Digital channels Intellis:
WEBSITE: INTELLIS.DK
INSTAGRAM: INTELLIS.DK
LINKEDIN: INTELLIS-A-S

Læs mere om samarbejdet med Kevin Magnussen

Samarbejdet med Kevin Magnussen i 2023 er et spændende tiltag som gavner både medarbejdere, nuværende kunder men også potentielle nye kunder. Vi glæder os til at dele oplevelserne sammen med jer alle sammen i 2023. Vil du vide mere om hvordan samarbejdet med Kevin Magnussen ser ud i 2023?

Læs mere her

Intellis A/S enter partnership with Danish Formula 1 driver Kevin Magnussen

Kevin Magnussen, a Danish Formula One driver, and Intellis A/S, a leading IT company specialized in digital procurement in the public and private sector in Denmark and Scandinavia, announce a strategic partnership.

Copenhagen, 13th of February 2023: “I am thrilled to join forces with Intellis, a cutting-edge Danish tech company revolutionizing the way to do business. As a racing driver, I know the importance of having the right tools and the smartest technology to perform at the highest level. Together with Intellis, we’re bringing that same level of efficiency and innovation into the world of procurement. I am excited to see what we can achieve together.”

With the new agreement, Intellis becomes an official sponsor of Kevin Magnussen, the most successful Danish racing driver in Formula 1, in the 2023 season.

The Formula 1 World Championship is the most prestigious and popular motorsport series with a global audience of more than 500 million fans. Kevin Magnussen will be a significant part of Intellis’ activities in 2023.

Intellis was founded by two former owners of a Danish IT company, which was sold to a large Norwegian group in 2020. “We have reinvented ourselves to become a leading player in the development of user-friendly and smart procurement solutions. Thanks to years of experience, team spirit and, not least, our honesty, we have become a fast-growing fine tech company – and this is just the beginning,” says Søren Iversen, CEO and Co-Founder at Intellis.

“The enthusiasm you feel when meeting Stig, Søren and the rest of the Intellis team is fascinating. I am honored to be able contribute to that spirit so that we reach our full potential together. It is the passion for innovation that makes us collaborate towards common goals,” says Kevin Magnussen. “I’m looking forward to getting to know the company better and also to meet Intellis’ customers.”

“By engaging with Kevin Magnussen and Formula 1, we will approach our existing and future customers in new and exciting ways,” says Stig Larsen, COO and Co-Founder at Intellis. “We will be able to offer our customers an exclusive opportunity to meet Kevin Magnussen online during a race weekend, listening to Kevin talking about tactics and strategies, and only a few hours later watching him racing on TV. We will also invite our customers to meet Kevin Magnussen at one of our events in Denmark.”

“We will continue to challenge ourselves to meet the customers’ growing demands and needs, and we are determined to ensure that Denmark and the rest of Scandinavia know. That is why we are constantly trying to find unconventional ways to approach and engage with our customers,” says Stig Larsen.

Contacts:
Kevin Magnussen
Rasmus Wendelboe, Partner Manager, [email protected], +45 2067 5181
Intellis A/S
Stig Larsen, COO and Co-Founder, [email protected], +45 2614 2828

DIGITAL CHANNELS INTELLIS:
WEBSITE: INTELLIS.DK
INSTAGRAM: INTELLIS.DK
LINKEDIN: INTELLIS-A-S

More about the partnership with Kevin Magnussen

The partnership with Kevin Magnussen in 2023 is an exciting step that benefits both employees, current clients, but also potiential new clients. We’re looking forward to sharing these experiences with you in 2023. Do you vant to know more about the partnership with Kevin Magnussen in 2023?

Read more