Privat sektor

Nytænkende løsninger målrettet understøttelse af en travl hverdag for digitale markedsledere

BÆREDYGTIGE MÅLSÆTNINGER DREVET AF DIGITALISERING

Intellis fremmer digital transformation i offentlige og private virksomheder i Danmark og Skandinavien. Den ændrer vores måde at leve vores liv på, og derfor er det vigtigt med en strategisk partner som kan sikre at rammerne for at både bæredygtighed og brugervenlighed udgør de digitale rammer.

For at fortsætte den digitale vækst, er det vigtigt, at IT-løsninger ikke sætter begrænsninger med besværlige arbejdsprocesser og forældede brugerværktøjer, men lader mennesker fokusere på deres kerneopgave. Vi vil skabe fremtidens e-procurement løsninger bygget på de nyeste teknologier, som ved hjælp af Machine Learning og robotteknologi effektiviserer arbejdsgange og processer. Det er med til at skabe store administrative tidsbesparelser. Resultater, som også kan ses og mærkes på bundlinjen sammen med en grønnere fremtid.

INTELLIS TEKNOLOGI

Alt for ofte savnes der levering af gennemarbejdede IT-løsninger. De bliver forsinkede, overstiger budgettet og leverer ikke den lovede værdi og funktionalitet. Dette er grunden til, at Intellis har valgt at satse på en kombination af både erfaring og ny teknologi.

Med Intellis Teknologi gør vi op med omskostningstunge, rigide legacy-systemer, og inviterer jer ind i en verden af fleksible og moderne platforme. Med vores mangeårige erfaring i at levere løsninger, til nogle af de mest kritiske kunder – nemlig de kunder som bygger vores samfund, ved vi, hvordan man leverer de rette løsninger i højeste kvalitet.