Ringkøbing-Skjern

Et nyt generationssystem med en moderne platform

”Vi har brug for at brugerne ude i den anden ende kan købe de rigtige ting på en let måde, som er let tilgængelig. Der synes jeg bare at Tellis det slog kegler”
Case

Et samarbejde bygger på tillid. En god løsning bygger på moderne teknologi. Begge dele understøttes i Tellis e-Procurement platformen

Moderne teknologi er afgørende for at få en organisation digitalt omstillingsparat. Ringkøbing-Skjern Kommune ønsker en ny generationsløsning. Jane Eichenwald Henriksen, Økonomichef udtaler: “Vi har brug for at brugerne ude i den anden ende kan købe de rigtige ting på en let måde, som er let tilgængelig. Der synes jeg bare, at Tellis slog kegler.

“Når jeg ved, at Søren Iversen og Stig Larsen fra Intellis har haft med vores tidligere løsning at gøre, har det været enormt værdifuldt, og gjort at jeg har haft tillid til det på trods af, at det var nyt.”

Jane Eichenwald Henriksen, Økonomichef

Jane fortsætter: “Nu får vi mulighed for at komme ud og vise et nyt generationssystem. Noget der er mere moderne end det vi kommer fra, og vi får mulighed for at introducere alle brugerne til, hvordan de kan købe ind og søge på den smarte måde, sådan at det ikke skal være det, der er forhindringen i forhold til at e-handle.”

Britta Nørgaard, Udbudskonsulent: Gode mennesker, glade mennesker, god til dialog og kundevenlige. Der er ikke langt fra idé til udførelse. Det er gået meget smidigt og nemt. Herovre kalder vi det stanniol, og i København kalder man det alufolie. Men det er der ikke særlig mange af vores brugere, der vidste. Her kan søgemaskinen alligevel hjælpe brugeren med at finde varen. Vi skal være mere bæredygtige og miljøbevidste, og det kan vi meget nemmere finde i Tellis.

Resultater

  • Mere tillid til indkøbsløsningen
  • Bæredygtighed kan understøttes på et andet niveau
  • Moderne platform skaber nye muligheder med at finde varen
Stig Larsen
COO, Intellis