Alle nyheder > 10. aug 2023

Hvordan skaber vi et afbalanceret liv i Tech branchen, hvor stress, pres og workflow allerede er en del af branchen?

I tredje afsnit af Intellis Taler Tech har Søren og Stig inviteret Anders&Anders, samt Kevin Magnussen ind til en ærlig og personlig snak om stress, arbejdspres og prioritering af ens workflow og privatliv. Vi kommer helt tæt på supersportsudøveren Kevin Magnussen, og de to personligheder, der lever af at underholde.

Tredje afsnit af Intellis Taler Tech kommer vi helt tæt på nogle af menneskerne, der arbejder i Tech-branchen for at forstå, hvordan pres og stress pludselig kan snige sig ind på selv de bedste. Vi taler om, hvordan ansvar overfor ens familieliv og parforhold kan bane vejen til succes og et pres udover det sædvanlige.

“Jeg tror, det er vigtigt – alle kan nemlig blive ramt af det (stress). Men jeg tror, det er det der med at blive bombarderet fra alle sider af med forventninger – der er aldrig et helle. Dengang det skred for mig, der havde jeg heller ikke noget helle.”

Anders Lund Madsen, Intellis Taler Tech podcast

Podcasten blev optaget nede fra Grand Prix Hungarian, hvor Formel 1-køreren Kevin Magnussen kørte race. Intellis A/S er personlig sponsor for Kevin Magnussen og er derfor med på sidelinjen til udvalgte races i 2023-sæsonens løb. Denne gang havde Søren og Stig inviteret Anders Breinholt og Anders Lund Madsen med ned til i motorstøj, KM20 garagen og til sus i maven. Det blev ”en oplevelse for livet,” som Anders Breinholt så fint beskrev det i Anders&Anders podcast og Intellis Taler Tech.

“Det kunne sammenlignes med en blodstyrtning – hvor jeg ikke som sådan falder om rent fysisk og ligger i gulvet – men alt blod forsvinder fra min krop.”

Anders Breinholt, Intellis Taler Tech podcast

Podcasten er til dig, der interesser dig for Tech-branchen, motorsport og personlig udvikling – den giver dig perspektiver på livet og arbejdslivet, hvor du kan høre Anders Breinholt, Anders Lund Madsen og Kevin Magnussen dele ud af personlige erfaringer med pres, stres, workflow og privatliv. Derudover fortæller Intellis’ egen ledelse også, hvordan et arbejdspres kan påvirke ens forventninger og forhåbninger for ens livsværk.

Du kan høre podcasten, hvor du normalt finder din podcast. Klik på din favorittjeneste nedenfor:

Læs, hvordan dansk teknologivirksomhed revolutionerer med nye IT-værktøjer (intellis.dk)