Alle nyheder > 14. jun 2023

Nytænkning og fleksibilitet inden for offentlige indkøb

Offentlige indkøb står overfor en helt ny grad af udfordringer – samtidig skal de mange hensyn, der er i dag, balanceres via indkøb til det offentlige. Det er en kompleks hverdag at agere i når, der skal købes ind til det offentlige, fordi det drejer sig om hele 350 milliarder kroner årligt.

Mange af os står overfor denne komplekse hverdag både som ordregiver og leverandører, når vi taler om indkøbsaftaler. Netop derfor er temaet til IKA Årskonference 2023 at sætte fokus på bæredygtighed, fleksibilitet og adfærd som nogle af de områder, vi kan arbejde med.

Vi glæder os til at deltage på IKA Årskonference igen i år, hvor vi kan møde eksisterende samt nye potentielle kunder, derudover vil der også være masser af inspiration, ny viden og videndeling. Vi har vores egen stand midt i netværksområdet – vi er stand nummer 11. Her du kan høre meget mere om vores AI-løsninger, der kan understøtte din organisation inden for Contract Management, E-handel og bæredygtige indkøb.

Vi glæder os til at se dig på IKA Årskonference 2023!

Info boks

  • IKA er en forening af offentlige indkøbere.
  • Årskonferencen er et stort årligt event arrangeret af IKA. Dette års tema er “Den komplekse hverdag”, der refererer til samfundsudfordringer som også offentlige indkøbere, leverandører og samarbejdspartnere står overfor i hverdagen.
  • Lokation: Comfort Hotel Copenhagen Airport.
  • Tid: 28. og 29. september 2023