Høje-Taastrup Kommune

Kontraktstyring med overblik over verdensmålene

Det er utrolig vigtigt for organisationen at de kan se hvilke kontrakter der lever op til hvilke verdensmål.
Case

At udvikle en løsning som lever op til kundens ønsker, har været en spændende rejse. Hemmeligheden er, at den rejse aldrig stopper.

Høje-Taastrup kommune har en ekstrem høj ambition til e-handel. De vil have minimeret antallet af fysiske køb i butikker, de vil have minimeret antallet af faktureringer, men i stedet skal brugerne ind og handle elektronisk. Derfor ønskede de et e-handelssystem, der virker.

“Det, at der er indbygget risikovurderinger i kontrakterne og bæredygtighed – det er meget vigtigt, at vi kan se hvad for nogle kontrakter, der lever op til hvilke verdensmål. Det er noget af det, der har tændt os i forhold til Intellis kontraktstyringssystem.”

Lars Dyreborg-Gunslev, Indkøbschef

Fordi Intellis har en anden tilgang til udvikling, er der større sandsynlighed for, at man kan opnå en mere dynamisk udveksling af data mellem den offentlige organisations analysesystem og kontraktstyring, e-handel og økonomisystem. På denne måde bindes tingene sammen, og der opstår et bedre flow af data imellem.

Høje-Taastrup fortæller om overvejelserne

Jan Hansen, Udbudskonsulent udtaler: Intellis er meget fremme i skoene i forhold til udvikling af e-handel. De har meget fokus på, at det skal være en god oplevelse at anvende deres system, men også at være i kontakt med virksomheden bag løsningen, og det må jeg sige, at det har de til fulde levet op til igennem årene. Intellis har nogle langt mere progressive tanker om udvikling af løsninger. Det vi har set, som ligger i løsningen Tellis, i forhold til kontraktstyring, er fantastisk godt og kan sige, at der går vi lige et par trin op ad stigen, i forhold til at få gjort kontrakterne levende og få dem ud til brugerne, men også, at vi som kommune får bedre mulighed for at få automatiseret al opfølgning på mange flere dele af, hvad en sådan kontrakt indeholder.

Resultater

  • Anden tilgang til udvikling giver bedre dataflow
  • Brugervenligheden øges og det påvirker bundlinjen i organisationen
  • Bæredygtigheden på forskellige områder indarbejdes i kontraktstyringen
Søren Iversen, CEO
Søren Iversen
CEO, Intellis