Alle nyheder > 19. feb 2024

Intellis lancerer webinarer

En IT-leverandørs fornemmeste opgave er både at udvikle et produkt, der skaber værdi hos kunderne – men i særdeleshed også at give de bedste forudsætninger for at kunne bruge løsningen bedst muligt og efter hensigten. Derfor lancerer Intellis nu en række webinarer i 2024, hvor forskellige relevante temaer vil blive belyst.

I 2024 vil kunder hos Intellis få muligheden for at deltage til en række webinarer, hvor forskellige elementer i Tellis blive foldet ud, vendt og drejet. Webinarerne er målrettet alle eksisterende kunder – både de helt nye i systemet, og de, der blot har brug for en genopfriskning af den introduktion, man modtager i begyndelsen af implementeringsprocessen.

Formålet med webinarerne er både at klæde kunderne bedst muligt på i forhold til brugen af systemet, men i særdeleshed også tættere dialog og vidensdeling mellem Intellis og kunderne, der bruger systemet i dagligdagen.

“Vi har længe haft et ønske om tættere kommunikation med vores kunder. Vi vil gerne kunne assistere dem bedre i deres hverdag. Derfor har vi besluttet at afholde en række webinarer, der vil tage afsæt i hverdagens drift og arbejdsgange” fortæller CPO & partner, Marie Østergaard Andersen.

Invitationen til det første webinar blev sendt ud i sidste uge, og det blev – mildt sagt – taget imod med åbne arme. Med mere end 50 tilmeldinger på under et døgn kan man vidst roligt sige, at ønsket om tættere kommunikation og vidensdeling er gensidigt.

“Vi er blæst bagover den modtagelse vores webinarer har modtaget. Det glæder os, at vores kunder er interesserede i og motiverede for at lære endnu mere om vores system. Det giver os blod på tanden til at lave endnu flere lignende initiativer” lyder det fra Kommunikationsansvarlig, Karoline Boysen

I sidste uge blev der løftet sløret for temaerne på de første fire webinarer i rækken. Læs mere om webinarerne her: https://intellis.dk/event/webinarer-hos-intellis-2/