Alle nyheder > 01. jun 2023

Intellis sammenkobler 5 fynske kommuner i fremtidssikret IT-løsning

Intellis er stolte over at kunne præsentere Fællesindkøb Fyn (FIF) som en del af Intellis-familien.

FIF har valgt, at Tellis’ e-Procurement er den rette overbygning til at effektivisere og udvikle forretningsområdet, og dermed varetage centraliserede opgaver på tværs af alle kommuner på én gang. Tellis-overbygningen giver FIF de rette værktøjer til kommunernes egen e-Procurement-løsning.

FIF er et strategisk samarbejde mellem kommunerne Nordfyn, Faaborg-Midtfyn, Nyborg, Kerteminde og Langeland. FIF har strategiske ambitioner og ønsker om en fremtidig udvikling af deres arbejdsgange og målsætninger særligt omhandlende indkøb, hvilket Tellis-løsningen understøtter.

“I FIF ønsker vi at hæve os endnu et niveau i forhold til kontraktstyring og vurderer, med udgangspunkt i de præsenterede funktionaliteter, at Intellis bedst understøtter vores strategiske ambitioner og ønsker til fremtidig udvikling.”

Sune Nancke, Kst. Indkøbs- og Udbudschef, Fællesindkøb Fyn

Intellis leverer en overbygning til FIF, der baner vejen for at flytte udviklingen til næste niveau. Både FIF og Intellis er begejstret for samarbejdet. Sune Nancke fortsætter:

“Vi forventer, at løsningen kan bidrage med flere automatiske arbejdsgange, og dermed frigøre tid til udvikling og realisering af fællesskabets målsætninger for professionelle indkøb som en del af kerneforretningen.”

Løsningen kan gavne de enkelte kommuner ved at bidrage med en mere effektiv og tidssvarende implementering af nye kontrakter, og dermed også en højere grad af gevinstrealisering i fællesskabets kommuner, samt bedre mulighed for segmentbaseret kontraktopfølgning.

Sune Nancke, Kst. Indkøbs- og Udbudschef, Fællesindkøb Fyn

FIF går i drift med Tellis-løsningen i 2023. Intellis ser frem til et godt samarbejde med FIF om den videre udvikling af Tellis-løsningen.