Offentlig sektor

Intelligent software og leverancer, som skaber effektive, sikre og bæredygtige arbejdsgange

VI SKABER DIGITAL SUCCES

Som en af de mest betroede partnere inden for vores felt til det offentlige i Danmark, yder Intellis alle services fra sparring og udvikling til levering og drift af komplette eProcurement løsninger.

Med vores mangeårige erfaring og store domæneviden, kender vi de udfordringer, I møder hver dag og kan hurtigt skabe innovative løsninger målrettet jeres behov. I undgår besværlige arbejdsprocesser og forældede brugerværktøjer, men kan lade medarbejderne fokusere på deres kerneopgave. Vi er en strategisk partner, som kan sikre at rammerne for både bæredygtighed og brugervenlighed udgør de digitale rammer.

INTELLIS TEKNOLOGI

Alt for ofte savnes der levering af gennemarbejdede IT-løsninger. De bliver forsinkede, overstiger budgettet og leverer ikke den lovede værdi og funktionalitet. Dette er grunden til, at Intellis har valgt at satse på en kombination af både erfaring og ny teknologi.

Med Intellis Teknologi gør vi op med omskostningstunge, rigide legacy-systemer, og inviterer jer ind i en verden af fleksible og moderne platforme. Med vores mangeårige erfaring i at levere løsninger, til nogle af de mest kritiske kunder – nemlig de kunder som bygger vores samfund, ved vi, hvordan man leverer de rette løsninger i højeste kvalitet.