Odense Kommune

Moderne og effektiv e-procurement platform skal sikre de næste seks år

"Efter gennemført EU-udbud og et stærkt felt af bydere, valgte Odense at tildele kontrakten til Intellis, da løsningen indeholder både kontraktstyring, bæredygtighedsmodul, katalogstyring og meget mere."
Case

Nye og forbedrede e-løsninger kan understøtte en rejse mod en endnu mere digital og bæredygtig fremtid. Det får Odense Kommune i Tellis-løsningen.

Da Odense Kommune annoncerede et udbud om, at de ønskede en løsning, hvor mange aspekter af deres arbejdsgange skulle automatiseres, var det en oplagt mulighed for Intellis at vise, hvad netop vores e-Procurement løsning kan indeholde af forskellige moduler.

Tellis-løsningen som Odense Kommune får leveret, indeholder både kontraktstyring, bæredygtighedsmodul, katalogstyring, dialogmodul, e-handel samt fuld integration til deres ERP-system.

“Vi har ønsket at vise kommunerne, hvordan vores Tellis-løsning er den bedste og mest revolutionerede løsning, der netop kan understøtte og automatisere forskellige arbejdsgange. Derfor er det utrolig dejligt, at vi har vundet Odense Kommune, hvor deres behov netop bliver indfriet med Tellis,”

Marie Østergaard Andersen, CPO hos Intellis

Det har igennem hele udbudsprocessen været vigtigt for Odense Kommune, at det var en løsning, der var professionel i forhold til kontraktstyring. Men i særdeleshed også en løsning, der kan fremme deres bæredygtige indkøb. Derudover har brugervenlighed været et afgørende element i udbuddet. Alle de ønsker kan Tellis leve op til, fordi den er bygget på den nyeste teknologi, vi har mange års erfaring med brugervenlighed, og dertil har teamet bag Intellis et stort fokus på løbende udvikling, innovation samt brugerinddragelse.

“Vi er altid glade for, at der kommer nye medlemmer til Intellis-familien. Derfor er vi også stolte over, at Odense valgte os. Vi tror på, at vi kan få et rigtig godt samarbejde i forhold til en løbende udvikling af Tellis,”

Stig Larsen, COO hos Intellis

Resultater

  • Forbedret system til kontraktstyring
  • Nyt bæredygtighedsmodul til at understøtte udviklingen
  • Øget automatisering af katalogarbejdet
  • Nyt og forbedret dialogmodul
  • Brugervenligt indkøbssystem
  • Fuld integration til ERP-system
Stig Larsen
COO, Intellis