Alle nyheder > 17. apr 2024

GREENLAB OG SKIVES BORGMESTER BYDER INTELLIS VELKOMMEN

Kort efter påske inviterede Intellis en række kunder med på en rundvisning i GreenLab i Skive, efterfulgt af frokost på Restaurant Ballast i selskab med Skive Kommunes Borgmester, Peder Christian Kirkegaard.

Anledningen var, at Intellis igen deltog i Danmarks Indsamlingen og derigennem bød på en dag bestående af en rundvisning i GreenLab i Skive anført af COO Thomas Helsgaun på el-løbehjul. Efterfølgende var vi blevet inviteret på frokost med borgmester, Peder Christian Kirkegaard på Restaurant Ballast.

Menuen stod på dansk smørrebrød, og der blev delt en meningsfuld samtale om bæredygtighed i 2024 set fra virksomheders og organisationers synsvinkel. Intellis ønsker at engagere sig i kampen for en mere bæredygtig fremtid – og inviterede derfor med glæde nogle af vores kunder med på rundvisningen i Greenlab i Skive. Da innovation og bæredygtighed er centrale værdier for Intellis, var det naturligt for os at støtte denne vigtige sag og samtidig få indsigt i GreenLabs mission.

Sammen om at gøre en forskel
Danmarks Indsamling er en årlig begivenhed, hvor formålet er at indsamle penge til at hjælpe verdens fattigste og mest sårbare mennesker. Her går velgørende organisationer og den danske befolkning sammen om at gøre en positiv forskel i kampen mod fattigdom, sygdom og ulighed på globalt plan. En kamp som både Skive Kommune, GreenLab og Intellis med glæde støtter op om.

”Vi synes Danmarks Indsamling er et rigtig godt initiativ, som giver os mulighed for at støtte og hjælpe børn og unge rundt omkring i verden. Verdensmålene har høj prioritet hos os i Skive Kommune, så derfor vil vi gerne støtte op” forklarer Peder Christian Kirkegaard, siddende borgmester i Skive 

Besøget hos GreenLab gav deltagerne et indblik i de seneste tiltag inden for bæredygtig teknologi og innovation. Rundvisningen bidrog desuden til, at Intellis’ ønske om at være frontløbere inden for grøn teknologi og innovation blev forstærket endnu mere end før besøget.  

”Vi har alle et ansvar for at hjælpe der, hvor der er allermest brug for det. Andet kan vi ikke være bekendt. At vi så samtidig får muligheden for at se GreenLab, der fungerer som et fyrtårn for grøn omstilling og en kilde til inspiration for virksomheder, organisationer og samfundet som helhed, er en kæmpe bonus og meget inspirerende” uddyber Linda Johansson, HR og Kommunikationschef i Intellis. 

Da GreenLab blev spurgt om baggrunden for deres deltagelse i Danmarks Indsamling, var der ingen tvivl om deres engagement i at gøre en positiv forskel i verden. Deres motivation og dedikation til at støtte velgørende formål var tydelig. 

”Vores deltagelse i Danmarks Indsamling var primært for at støtte et godt formål, selvom vi som start-up ikke havde genereret profit på det tidspunkt. Vi håber jo, at rundvisningen er bidragende til, at man får et indblik i vores ydmyge ambition om at skabe et power shift og accelerere den grønne omstilling.” afslutter Thomas Helsgaun, COO i Greenlab.  

Deres deltagelse i indsamlingen afspejler derfor deres dybe engagement i at være en positiv kraft for forandring og deres ønske om at være en del af løsningen på globale problemer. Et engagement og ønske, som vi deler hos Intellis.