Alle nyheder > 22. mar 2024

Intellis byder velkommen til ny salgschef

Vi har glædet os til at kunne annoncere udnævnelsen af Maja Clausen som vores nye salgschef. Med et dybt kendskab til branchen og en imponerende track record, er Maja klar til at bringe sin ekspertise til Intellis.

Maja Clausen er en kendt profil i IT-verdenen. Hendes navn klinger allerede velkendt i erhvervet, og hun har etableret sig som en pålidelig, dygtig og vellidt person. Nogle af Intellis’ eksisterende kunder har allerede haft fornøjelsen af at arbejde med Maja tidligere, og kan glæde sig over at genoptage samarbejdet med Intellis løsninger under armen

Med over ti års erfaring i salgsbranchen, bringer Maja Clausen et imponerende arsenal af færdigheder til sin nye rolle. Hendes ekspertise spænder over alt fra at forstå kundernes behov, og kunne formidle dette til hele Intellis organisation.

“Jeg er utrolig begejstret for at være en del af Intellis’ hold, og ser frem til at arbejde sammen med vores fantastiske team for at bringe virksomheden til nye højder. Mit mål er at bidrage til at Intellis løsninger overstiger kundernes forventninger, og hjælpe Intellis med at få gennemført det vi lover” udtaler Maja om sin nye stilling.

Maja Clausen starter i sin nye rolle den 2. april, og ser frem til at møde både eksisterende og potentielle kunder. Hendes fokus vil være at styrke virksomhedens tilstedeværelse på markedet, udvide kundebasen og sikre, at Intellis forbliver en førende aktør inden for e-Procurement løsninger i både den offentlige og private sektor.

COO hos Intellis, Stig Larsen, tilføjer: “Jeg har kendt Maja i efterhånden mange år, og der er ingen tvivl om at hun er et scoop for Intellis. Jeg her helt overbevist om, at Majas lederskab og indsigt vil bidrage til at styrke vores position på markedet og sikre at Intellis løsninger, kunder og medarbejdere fortsætter den sjove rejse som vi er i gang med.”

Majas tiltrædelse markerer en spændende ny æra for virksomheden, og forventningerne til hendes succes er høje.