Alle nyheder > 22. dec 2023

Intellis forstærker udviklingsteamet med ny udviklingschef

Vi er glade for at byde vores nye udviklingschef Stefan Jones velkommen til holdet! Som udviklingschef vil Stefan have en central rolle i at lede og drive vores udviklingsteam. Han vil være ansvarlig for at identificere og implementere innovative løsninger, der kan forbedre vores produkter og processer.

Stefan vil også spille en vigtig rolle i planlægningen af udviklingsprojekter og ressourceallokeringen. Derudover vil Stefan opbygge gode relationer med interessenter både internt og eksternt. Vi ser frem til Jonas bidrag til vores virksomhedens vækst og succes som ny udviklingschef.

Erik Anker overlader stafetten
Vi vil i samme forbindelse takke vores afgående CTO, Erik Anker for hans værdifulde bidrag til vores virksomhed. Eriks indsats, ekspertise og dedikation har været uvurderlig i at drive den teknologiske udvikling fremad. Gennem Eriks lederskab har han skabt et miljø præget af kreativitet, effektivitet og kontinuerlig læring. Vi er dybt taknemmelige Eriks engagement, professionalisme og evne til at motivere teamet, og vi ønsker ham alt det bedste i det fremtidige karriereeventyr.