Alle nyheder > 27. dec 2023

Intellis styrker organisationens HR og kommunikation med 2 skarpe profiler

Intellis samler nu HR- og kommunikation under fælles paraply. Det skal sikre, at hele organisationen drager fordel af en samlet HR- og kommunikationsafdeling. Linda Johansson er ansat som ny HR- og kommunikationschef.

“En ny HR- og kommunikationsafdeling kan styrke organisationens HR og kommunikation på flere måder. Først og fremmest kan afdelingen bidrage til at tiltrække, udvikle og fastholde talentfulde medarbejdere.”

Linda Johansson, HR- og Kommunikationschef

Ved at have dedikerede ressourcer til HR-funktionen kan organisationen sikre, at der er fokus på at finde de rette medarbejdere, der passer godt ind i virksomhedens kultur og værdier.

Linda fortsætter: “Desuden kan en stærk HR-afdeling hjælpe med at skabe et positivt arbejdsmiljø ved at implementere politikker og procedurer, der fremmer trivsel, mangfoldighed og inklusion. Dette kan bidrage til øget medarbejderengagement, produktivitet og jobtilfredshed.”

Kommunikation er vigtigt i forhold til at støtte både den interne organisation, men også ud mod vores eksisterende og potentielle kunder. Dette kan omfatte udvikling af en klar og konsistent brandidentitet, markedsføringskampagner, PR-aktiviteter og aktiv tilstedeværelse på sociale medier. Karoline Amalie Boysen er derfor ansat i den nye afdeling som kommunikationsansvarlig.

“Eksternt set kan en professionel kommunikationsindsats hjælpe organisationen med at opbygge sit omdømme blandt interessenter som kunder, leverandører eller offentligheden generelt. Jeg glæder mig utrolig meget til de spændende opgaver der ligger fremfor os, ikke mindst at møde alle Intellis kunder”.

Karoline Amalie Boysen, Kommunikationsansvarlig

“På kommunikationsfronten kan en dedikeret afdeling sikre en mere effektiv intern kommunikation mellem ledelse, medarbejdere og teams. Dette kan omfatte oprettelse af interne kommunikationskanaler som intranet eller nyhedsbreve samt regelmæssige møder eller workshops for at dele vigtig information eller opdatere alle om virksomhedens strategi eller ændringer, afslutter Linda Johansson.”

Intellis nye HR- og kommunikationsafdeling vil derfor styrke organisation.

Karoline Amalie Boysen, Kommunikationsansvarlig
Linda Johansson, HR- og Kommunikationschef