Alle nyheder > 11. jun 2024

Kevin Magnussen bliver medejer af Intellis

Den danske Formel 1-kører styrker samarbejdet med softwarevirksomheden Intellis og bliver samtidig medejer af den fremadstormende udvikler og leverandør af e-procurement-løsninger

København, 11. juni 2024 – Kevin Magnussen annoncerede tidligere på året et forlænget partnerskab med den danske udbyder af e-procurement-løsninger. Nu styrkes dette samarbejde yderligere, da den danske Formel 1-kører bliver medejer af den danske softwarevirksomhed.

“Gennem vores samarbejde med Kevin Magnussen har vi fået os en spektakulær ambassadør, som har gjort os synlige i et nyt og bredt perspektiv. Kevin bevæger sig i en verden, hvor konstant seriøsitet og detaljeorienteret perfektionisme gør kæmpe forskelle, og dermed afspejler han fuldstændigt de værdier, som vi dyrker hos Intellis”,  lyder det fra COO og Co-Founder hos Intellis, Stig Larsen.

Stig fortsætter: “Han er visionær, han tænker anderledes, og han er et godt aktiv for vores vækst i en benhård tech-verden, hvor vi vil være nummer ét. Det virkede ganske naturligt for os at knytte endnu tættere bånd med Kevin.”

Med Kevin Magnussens medejerskab følger også en plads i virksomhedens bestyrelse, hvor Formel 1-køreren således vil være med til at sætte retningen for udviklingen af Intellis. Softwarevirksomheden, som fra hovedkontoret i Ørestaden i København yder service i alt fra sparring til udvikling og levering af e-procurement-løsninger, har mere end 50 offentlige virksomheder på kundelisten, og satser i disse år stærkt på den private sektor.

“Sideløbende med mit job som Formel 1-kører, har jeg de senere år fået interesse for at investere i virksomheder, hvor jeg med min viden kan være med til at påvirke en udvikling. Min branche er som bekendt utrolig tech-drevet, og min nysgerrighed for Intellis og måden, de arbejder på samt de produkter, der udvikles, er vokset gennem vores partnerskab. Jeg er glad og ydmyg over at blive lukket ind i ejerkredsen og glæder mig til at tage del i arbejdet og hjælpe Intellis med at slå igennem på det private marked”, lyder det fra Kevin Magnussen.

Kontakt:
Kevin Magnussen
Nikolaj Karlshøj, Partner Manager, [email protected], +45 5384 8501
Intellis A/S
Stig Larsen, COO and Co-Founder, [email protected], +45 2614 2828

Digital channels Intellis:
WEBSITE: INTELLIS.DK
INSTAGRAM: INTELLIS.DK
LINKEDIN: INTELLIS-A-S

Om Intellis:
Intellis stiftet af profiler, som siden 1999 har stået bag nogle af de mest attraktive og innovative e-procurement-løsninger. Intellis tilbyder skræddersyede softwareløsninger ​​og rådgivning til både det offentlige og det private danske marked. Intellis står for nuværende for omkring halvdelen af det danske offentlige marked, når det gælder e-procurement-løsninger.