Alle nyheder > 12. feb 2024

Kevin Magnussen fornyer partneraftale med softwarevirksomheden Intellis

Den danske Formel 1-kører forlænger partnerskabet med den danske udbyder af digitale e-procurement-løsninger

København, 12. februar 2024 – Kevin Magnussen indgik i begyndelsen af 2023-sæsonen et partnerskab med den stærkt voksende danske udbyder af digitale e-procurement-løsninger, Intellis. Nu forlænges samarbejdet med en ny 2024-aftale, hvor eksponeringen af den danske IT-virksomhed styrkes.

“Vores samarbejde med Danmarks mest succesfulde racerkører i verdens mest innovative motorsport udsprang af et ønske om at kombinere to brancher, hvor softwareudvikling er afgørende for gode resultater.”

Det har været en spændende rejse, hvor det er lykkedes os at skabe nogle interessante synergier mellem to forskellige tech-orienterede verdener, så derfor er det ganske naturligt for os at fortsætte samarbejdet med Kevin Magnussen, lyder det fra COO og Co-Founder hos Intellis, Stig Larsen

“Kevin er gennem vores partnerskab blevet en stærk ambassadør for Intellis, både fordi han repræsenterer en utrolig innovativ verden, men også menneskeligt i form af hans høje moral og ambitiøse og perfektionistiske mindset.”

Det er nogle værdier, som vi sætter pris på og selv dyrker hos Intellis, og udover at opnå eksponering i en sport med adskillige millioner fans og TV-seere verden over, vil vi fortsat involvere Kevin i vores egne aktiviteter, både til glæde for vores kunder og vores ansatte. Samtidig skal partnerskabet med Kevin Magnussen også være med til at bygge bro mellem Intellis og det private marked, forklarer CEO og Co-Founder hos Intellis, Søren Iversen.

Med den forlængede aftale fortsætter Intellis som partner med Kevin Magnussen i hele 2024-sæsonen, nu i en styrket aftale, hvor virksomheden bliver synlig på Magnussens køredragt. Kevin Magnussen vil blive involveret i forskellige kunderelaterede events og aktiviteter og optræde som gæst i Intellis’ podcast, ’Intellis Taler Tech’ – en podcast, som i 2023 blandt andre havde profiler som Anders Breinholt og Anders Lund Madsen samt skatteminister Jeppe Bruus i studiet til en snak om den nyeste viden, udvikling og trends indenfor tech-branchen.

Jeg er begejstret over at fortsætte samarbejdet med Stig, Søren og alle de andre dygtige medarbejdere hos Intellis. År 2023 har været sjovt og lærerigt for begge parter, og fra min side har det været enormt spændende at komme helt tæt på en anderledes tech-virksomhed, hvor teknologisk innovation, men også en særlig virksomhedskultur og ledelse spiller en kæmpe rolle for deres succes. På den måde er der tydelige paralleller mellem de verdener, vi hver især opererer i, og jeg glæder mig til at tage fat på den nye sæson og se, hvad vi kan udrette sammen, lyder det fra Kevin Magnussen.

Om F1 2024
Verdensmesterskabet i Formel 1 omfatter i 2024-sæsonen ikke mindre end 24 løb og starter med Bahrains Grand Prix den 2. marts, mens finalen afvikles i Abu Dhabi den 8. december. Undervejs vil de 10 Formel 1-hold, herunder MoneyGram Haas F1 Team og Kevin Magnussen, besøge 23 lande og stater.

Kontakt:
Kevin Magnussen
Nikolaj Karlshøj, Partner Manager, [email protected], +45 5384 8501
Intellis A/S
Stig Larsen, COO and Co-Founder, [email protected], +45 2614 2828

Digital channels Intellis:
WEBSITE: INTELLIS.DK
INSTAGRAM: INTELLIS.DK
LINKEDIN: INTELLIS-A-S

Læs mere om samarbejdet med Kevin Magnussen

Samarbejdet med Kevin Magnussen i 2023 var et spændende tiltag som gavner både medarbejdere, nuværende kunder men også potentielle nye kunder. Vi glæder os til at dele oplevelserne sammen med jer alle sammen i 2024. Vil du vide mere om hvordan samarbejdet med Kevin Magnussen så ud i 2023?

Læs mere her