Alle nyheder > 06. maj 2024

Velkommen til Næstved Kommune

I begyndelsen af sidste uge kunne vi i sammen med indkøbsteamet fejre, at Næstved Kommunes nu officielt er implementeret i Tellis. Velkommen til!

Implementeringen forløb planmæssigt takket være det stærke samarbejde mellem Næstved Kommunes indkøbsteam og vores projektleder, Anna Rodriguez. Indkøbsteamet, bestående af Sanela Brutulovic, Ermina Hodzic, Heidi Wael og Lina Juul Hornbek Werngreen, har været engagerede og initiativrige gennem hele processen.

Indkøbsteamet startede dog ikke helt på bar bund, da Faxe og Næstved Kommune har et samarbejde, og teamet var derfor med under Faxes implementering af Tellis tidligere på året.

Som altid blev enden på implementeringsforløbet markeret med et afslutningsmøde, hvor der blev talt om Tellis, implementeringens forløb, stillet opklarende spørgsmål og fremtidens samarbejde mellem Intellis og Næstved Kommune.

Det blev til en god og konstruktiv dialog om Tellis som system og dets fremtidige funktioner, samt hvordan modtagelsen af systemet har været hos slutbrugerne. Her fik Tellis Indkøbsmodul ros med på vejen af Næstved, som glædede sig over, hvor brugervenligt og intuitivt systemet er – og hvor nemt det derfor har været at få implementeret ude hos slutbrugerne, idet en større oplæring ikke har været nødvendig.  

”Næstved Kommune og deres indkøbsteam har virkelig taget Tellis til sig og kastet sig ud i alle dets funktionaliteter med stor entusiasme. Jeg er meget imponeret over, hvor initiativrige og engagerede de har været undervejs i denne implementering. De har hurtigt taget ejerskab og selv taget styringen på at få Tellis til at være en del af slutbrugernes hverdag” fortæller projektleder på implementeringen, Anna Rodriguez.

Til det afsluttende møde havde Intellis’ projektleder, Anna Rodriguez, igen følgeskab af Karoline Boysen, der er kommunikationsansvarlig for Intellis. Formålet med Karolines deltagelse var endnu engang at få konstruktiv, løbende feedback om vores kommunikation med kunderne.

Det blev til en god snak om ønsker og behov for den kommunikation, der er mellem Intellis og kunderne. Karolines deltagelse havde også til formål at få en idé om, hvordan vores kunder ønsker at kommunikationen skal være fremadrettet i samarbejdet – og samtidig få inspiration til, hvordan Implementerings- og Kommunikationsafdelingen i fremtiden kan have et endnu stærkere samarbejde.

”Den konstruktive dialog, Anna og jeg havde med Næstved Kommune til afslutningsmødet giver os enormt meget inspiration og viden til vores arbejde. Vi ønsker at skabe et fællesskab omkring Tellis, så vores kunders input er uvurderlig for os” forklarer Karoline Boysen, Kommunikationsansvarlig i Intellis.

Endnu engang velkommen til Næstved Kommune – og tak for godt samarbejde!