Vi er Intellis

Vi er Intellis

Intellis er en danskejet virksomhed, som blev stiftet i 2021 af de 2 tidligere ejere af Comcare A/S. I dag er vi en virksomhed med tilsammen mere end 50 års erfaring med udvikling og implementering af SaaS-løsninger. Vi tilbyder skræddersyede IT-løsninger og konsulentydelser til det offentlige og private marked, og vi står klar til at hjælpe din virksomhed med procesoptimering, automatisering og øget digitalisering.

Vores DNA

Vi har mange års erfaring med udvikling, implementering og drift af SaaS-løsninger både til det private og offentlige marked. Hos os er softwareudvikling en livsstil og projektledelse en del af vores dna.

Kunden er altid i centrum

Hos Intellis kender vi vores kunder, og de kender os. Gennem en implementering, eller et projektforløb, har I som kunder altid en fast kontaktperson. Jeres ønsker og krav tages seriøst, og vi ser det som vores fornemmeste opgave at guide jer trygt igennem hele processen. Herved kan I fokusere på at tage de beslutninger, der er bedst for netop jer, samt sikre en effektivt udrulning i hele jeres organisationen.

Vi har altid fokus på vores kunder og deres behov – og vi arbejder agilt, så vi hurtigt og let kan tilpasse os ændringer i markedet.

Hos Intellis er vi vores ansvar bevidst

Vi har derfor en klar og ambitiøs plan for at være en bæredygtig virksomhed og derved bidrage til at nedbringe vores påvirkning af klima og miljø. Vi opfordrer vores medarbejdere til hjemmearbejde og afholder flest mulige møder digitalt.

Derudover har vi fokus på, hvordan optimal opbevaring af data og korrekte teknologivalg kan påvirke organisationens samlede miljøpåvirkning, og vi arbejder desuden på at hjælpe vores kunder til en mere bæredygtig profil.

Mission

Gennem udvikling af intuitive, samfundsnyttige og bæredygtige løsninger, vil vi hjælpe vores kunder i hverdagen og sætte nye standarder ved at automatisere manuelle processer med Machine Learning og AI, så de kan bruge tiden på deres kerneopgave.

Vision

Vi vil skabe fremtidens IT-løsninger og være en del af den grønne omstilling.

Værdier

Vores værdier er noget, som vi udarbejder sammen. Vores medarbejdere er nøglen til at udvikle os, skabe kundeorienterede løsninger, og være markedsledende inden for vores segment. Vores medarbejdere skal være de bedste i branchen inden for vores domæne. Din karriere er mindst lige så vigtig for os, som den er for dig.